torstai 24. tammikuuta 2019

Omenaviinietikasta hiustenhoitoainetta?



Omenaviinietikasta on moneksi. Käytän  sitä sisäisesti ja ulkoisesti ja on pakko todeta, että ilman sitä en enää haluaisi olla. Sisäisesti omenaviinietikka nopeuttaa aineenvaihduntaa ja lisää kehon emäksisyyttä. Se sisältää paljon eri vitamiineja, aminohappoja ja ja se boostaa entsyymien toimintaa.

Omenaviinietikka on myös erittäin hyödyllistä ulkoisesti käytettynä. Se muun muassa taistelee sieni-infektioita ja tulehduksia vastaan. Jos joskus ihossani on jotain kummaa, mistä en oikein tiedä mitä se on, kokeilen laittaa siiihen omenaviinietikkaa. Hämmentävän usein tämä kikkakolmonen toimii! Omenaviinietikasta voi laimennettuna tehdä myös kasvovettä, koska se supistaa ihohuokosia ja kirkastaa ihoa. Hiuksiin ja päänahkaan käytettynä omenaviinietikka on aivan ykkönen. Omenaviinietikka sulkee hiushuokoset tehokkaasti shampoopesun jälkeen. Päänahkaan käytettynä omenaviinietikka eliminoi hiuspohjanongelmia, esimerkiksi kuivuutta tai hilseilyä, sillä se palauttaa sen pH-arvon takaisin siihen mitä sen kuuluisi olla.

Tässä vielä ohje, kuinka omenaviinietikasta voi tehdä aivan ihanaa ja toimivaa hiusten hoitoaineita. Tällä tuotteella säästää luontoa, itseään ja lompakkoaan!


Ainekset:
  • pullo jossa haluat hoitoainetta säilyttää
  • vettä
  • omenaviinietikkaa
Ohje:
  1. Laita valitsemaasi noin puoli litraa vettä ja 3-4 ruokalusikallista omenaviinietikkaa.
  2. Täytä loput pullosta vedellä.
  3. Sekoita.
  4. Valmis!
Ohje kuvina:

Lisää pulloon 3-4 rkl omenaviinietikkaa ja täytä loput pullosta vedellä (n. ½l). Täytin pullon tuollaisen sinisen suppilon avulla, sillä pullon suuaukko oli melko kapea.

Korkki kiinni, sekoita ja tuote on valmis!

Käytän itse tätä siten, että pesen hiukseni ensin shampoopalalla, jonka jälkeen suihkuttelen latvat omenaviinietikkaliuoksella. Annan vaikuttaa hetken ja huuhdon pois. Hiuksista tulee heti sileät. Kampaajani usein ihmettelevät, miten hiukseni ovat niin hyvässä kunnossa. Tässä yksi salaisuuksistani. Menkää ja tehkää tekin hiuksistanne hyvinvoivat!


Ihania suihkuhetkiä!

Henna<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti