maanantai 15. huhtikuuta 2019

Kermainen kesäkurpitsapasta (VHH)






Ai että! Taas niin helppo ja herkullinen resepti, että melkein itkettää onnesta. Rakastan kermaisia pastoja ja nyt ketoilun vuoksi en ole hiilaripastoja juuri syönyt. Ja hyvä niin, sillä tunnen sen suurena energisyytenä kropassani. Nyt kuitenkin keksin pastalle korvikkeen, joka vei pastankaipuun mennessään! Nimittäin kesäkurpitsapastan! Tällä ohjeella pastaa tulee reilusti. Arvioisin, että tällä ohjeella tulee reilut annokset noin neljälle hengelle. Mutta nyt pidemmittä puheitta ohjeeseen! →


Ainekset:
  • 3 reilun kokoista kesäkurpitsaa
  • 400g proteiinia. itse käytin naudan jauhelihaa
  • 400g ranskankermaa (crème fraîche)
  • 50g voita paistamiseen
  • suolaa ja mausteita oman makusi mukaan, itse käytin merisuolaa, reilusti mustapippuria ja cayennepippuria

Ohje:
  1. Kuori kesäkurpitsa ja höylää se jonkin sortin kuorimaveitsellä tai tai vastaavalla ohuiksi siivuiksi.
  2. Paista valitsemasi proteiini voissa ja mausteissa.
  3. lisää ranskankerma ja anna muhia muutama minuutti.
  4. Lisää kesäkurpitsasiivut. Aluksi vaikuttaa, että niitä on paljon, mutta kun hetken odottelet ja sekoittelet, huomaat, että ne kutistuvatkin ihanaksi pastaksi.
  5. Anna muhia niin, että kesäkurpitsasiivut pehmenevät hieman. Älä anna kuitenkaan mennä ihan lötköksi.
  6. Valmis. Nauti!

Ohjeet kuvina:

Kuori kesäkurpitsa ja höylää se jonkin sortin kuorimaveitsellä tai tai vastaavalla ohuiksi siivuiksi.

Paista valitsemasi proteiini voissa ja mausteissa. Lisää ranskankerma ja anna muhia muutama minuutti.

Lisää kesäkurpitsasiivut. Aluksi vaikuttaa, että niitä on paljon, mutta kun hetken odottelet ja sekoittelet, huomaat, että ne kutistuvatkin ihanaksi pastaksi. Anna muhia niin, että kesäkurpitsasiivut pehmenevät hieman. Älä anna kuitenkaan mennä ihan lötköksi.

Valmista. Nauti!


Ihania herkkuhetkiä

Henna<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti